La Festa Major de S'Agaró presentarà una vintena d'activitats gratuïtes

Se celebrarà del 14 al 17 de juliol

Nova edició de la Festa Major de S’Agaró (Baix Empordà), del 14 al 17 de juliol de 2022, majoritàriament a l’entorn del Parc de Sant Ramon (on hi haurà també servei de foodtrucks) amb una vintena d’activitats, gairebé totes gratuïtes i per a totes les edats, organitzada per l’entitat local Associació Amics de S’Agaró-Sant Pol amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Hi haurà activitats infantils, populars i musicals; i pregó a càrrec de Xavi Puig, directiu responsable del futbol femení del FC Barcelona.

L’activitat comença dijous 14 de juliol amb la representació teatral familiar del Grup de Teatre El Finestral (18 h); cercavila de gegants i capgrossos amb la Colla Gegantera de Sant Feliu de Guíxols amb inici i final al Parc de Sant Ramon (19 h); pregó a càrrec de Xavi Puig, directiu responsable del futbol femení del FC Barcelona -que pren el relleu al president de l’entitat, Joan Laporta, pregoner l’any 2021-; i concert amb el saxofonista Pep Poblet (21.30 h).

Divendres 15 de juliol, animació infantil i concert amb Els Atrapasomnis (18 h); elaboració i tast de còctels al Local Social de S’Agaró (20 h) -4 euros amb reserva prèvia al Bar Bona de Platja d’Aro o a S’Agaró Premsa-; concert acústic amb Júlia Català (21 h) i actuació de Els Sixtus (22.30 h) un dels grups de versions més festius i en els seus directes hi destaquen els temes dels grups més consolidats del país i grans clàssics.

L'endemà, dissabte 16 de juliol, missa solemne amb acompanyament musical de Júlia Català a l’Església de S’Agaró (12 h), festa de l’escuma amb Soy La Fiesta (17 h); i correbars i batucaca amb inici i final al Parc de Sant Ramon (19 h) -4 euros amb reserva prèvia al Bar Bona de Platja d’Aro o a S’Agaró Premsa-; i cloenda musical amb la fusió de rumba, flamenc, funky i rock de l’artista local Toni Cayena (21.30 h) i l’espectacle The New Experience Abba (23 h) que recupera les cançons més conegudes del popular grup suec.

Darrerament, diumenge 17 de juliol, torneig d’escacs (11 h) -5 euros amb inscripció prèvia a M 623 332 547 · info@platjadarochessclub.cat-; instal·lació dels jocs gegants de Fefe & Cia (11 h), que també oferirà, a mitja tarda, el seu espectacle d’animació infantil (18 h). Tot seguit, sardanes amb la Cobla Cervianenca (19.30 h) i fi de festa amb les havaneres de Peix Fregit (22.30 h).