Un operatiu a Olot acaba amb cinc ocupes detinguts i quatre d'ells seran expulsats del país

L'habitatge ocupat, on hi vivien deu persones, havia rebut nombroses queixes veïnals

La Policia Nacional ha detingut cinc homes durant un operatiu en un habitatge ocupat d'Olot (Garrotxa) que acumulava nombroses queixes veïnals. Els agents, de manera coordinada amb la Policia Local, van obrir una investigació per identificar els ocupes i veure si algun d'ells es trobava en situació irregular.

Dels deu que vivien en aquest habitatge, a quatre d'ells -els arrestats- se'ls ha obert un expedient administratiu en aplicació de la Llei d'Estrangeria, que acabarà amb una ordre d'expulsió. A un dels detinguts també se li va aixecar una acta per tinença de drogues. A més, durant l'entrada a l'habitatge, la Policia Nacional també va localitzar un cinquè ocupa que ja tenia vigent una ordre d'expulsió.

Segons informa la Policia Nacional, l'operatiu el van dur a terme agents del Grup d'Estrangeria de Camprodon (Ripollès) en coordinació amb la Policia Local.

Drogues i multa

Segons informa la Policia Nacional, a un dels quatre detinguts també se li va aixecar una acta perquè se li van trobar drogues al damunt. A més, els agents han denunciat tot els deu ocupes per infracció de la Llei de Seguretat Ciutadana (per haver entrat a l'habitatge sense consentiment del propietari). Una denúncia que acabarà en una multa per a tots ells.