Dos detinguts per entrar a robar en dos domicilis de Santa Coloma de Farners

Els arrestats de 21 i 23 anys ja es troben en llibertat

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners (Selva) van detenir el dia 7 de juliol dos homes, de 21 i 23 anys, com a presumptes autors de dos robatoris amb força.

La matinada del dia 7 de juliol els mossos van rebre l’avís que s’acabava de cometre un robatori amb força a l’interior d’un habitatge. Els lladres es van enfilar per la façana i van accedir al domicili pel balcó. Durant la recerca, una patrulla va localitzar a un dels autors del robatori mentre fugia amb un ordinador portàtil que acabava de sostreure.

Els agents, fent indagacions, van poder identificar al segon individu. Dotze hores més tard, la tarda del mateix dia 7 de juliol, el van aconseguir localitzar i detenir.

Als detinguts se’ls atribueix un segon robatori amb força comès la mateixa nit, en una zona propera al primer, utilitzant el mateix modus operandi .En els dos casos les víctimes estaven dormint i no van adonar-se dels fets fins que es van despertar més tard.

Els lladres van sostreure, principalment, material electrònic, telèfons mòbils, una tauleta i un ordinador, entre altres. Els detinguts, amb múltiples antecedents policials pels mateixos fets, va passar el dia 8 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners , el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.