Platja d'Aro presenta el calendari d'activitats esportives per aquest estiu

S'han previst sessions de zumba, spinning, sortide sde trail running i gimnàstica, entre d'altres

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró (Baix Empordà) ofereix un ampli programa d’activitats esportives d’estiu, de caràcter permanent de l’11 de juliol al 31 d’agost amb sessions setmanals de zumba i de spinning, sortides de trail running, marxa nòrdica -iniciació i sortides- i gimnàstica per a gent gran.

També propostes puntuals com són les dues caminades nocturnes de caràcter solidari, d’altres amb col·laboració d’entitats (vòlei platja, hoquei platja o torneig 3x3 de bàsquet) i una nova edició de la Vall d’Aro Circuit Series. Simultàniament també desenvolupa tot l’estiu el Casal Esportiu per a joves de 8 a 12 anys i el Curs d’Iniciació a Tècnic/a d'Esport-CIATE.

Per assistir a les activitats periòdiques, excepte gimnàstica per a gent gran, cal reserva prèvia en línia al portal entrades.platjadaro.com (2 euros per persones destinats a projectes socials d’àmbit local) i les places són limitades a 15 persones (excepte spinning, 30). Les sessions de gimnàstica per a gent gran són cada dilluns i dimecres (8-9 h) al Passeig Marítim de Platja d’Aro (c/ Verdaguer). Cada dimarts (8.15-9 h) hi ha sessions de zumba i cada dijous (8.15-9 h) de spinning al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Cada dimarts i dijous (7.30-9 h) sortides trail running des de diversos punts del municipi. I cada dimecres -iniciació des del Parc dels Estanys- i divendres -rutes, des de diversos punts del municipi- (18.30-20.30 h).

També s’han programat la 16a edició de les Caminades Solidàries Nocturnes de la Vall d’Aro. La primera, dissabte 15 de juliol (21.30 h) amb inici i final des del mirador del sector Ridaura del Parc dels Estanys de Platja d’Aro, amb un recorregut de 8 km, amb una aportació de 2 euros per persona en favor de la Fundació Esclerosi Múltiple·FEM, en motiu del Mulla’t 2022. La segona, divendres 12 d’agost (21 h) amb inici i final des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro, amb un recorregut de 9’5 km, amb una aportació de 2 euros per persona en favor de la Fundació Oncolliga. Les dues es realitzen tot coincidint amb nits de lluna plena, cal portar una llanterna o frontal per persona i cal inscripció anticipada en línia al portal entrades.platjadaro.com.

Enguany se celebra la 8a edició consecutiva de la Vall d’Aro Circuit Series, amb al col·laboració d’Sportmadness i Decathlon: una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gràcies a un circuit de tres curses de perfil tècnic similar que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc coneguts i concorreguts.

Calendari: La Lineal del Camí de Ronda (dissabte 23 de juliol), La Nocturna de Castell d’Aro (dissabte 13 d’agost), i La Clàssica de Platja d’Aro (diumenge 4 de setembre). Totes tres ofereixen la possibilitat de marxa popular o cursa competitiva amb horaris d’inici diferenciats i sortides esglaonades i la lineal en modalitat de contrarellotge individual.