Aprovat el projecte executiu per a la reforma de Can Sagrera de Figueres per 440.000 euros

Es milorarà la coberta i rehabilitaran els vestuaris

L'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) va aprovar definitivament el passat 16 de juny el projecte executiu per a la reposició i millora de la coberta i els vestidors de l'equipament municipal de Can Sagrera, mentre que el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat l'anunci per la qual cosa s'obre el termini per a la presentació de recursos. Els treballs es dividiran en dues fases i tenen una inversió de 440.196,45 euros (IVA inclòs)  amb un període d'execució de vuit mesos.

L'equipament de Can Sagrera, ubicat al Passeig del Cementiri 19, va ser construït el 1965 i compta amb una coberta amb plaques de fibrociment que no compleixen la normativa actual, per la qual cosa serà reformada, de la mateixa manera amb els vestuaris que han quedat obsolets. Aquest és un edifici que en l'actualitat utilitza la brigada municipal per a emmagatzemar material i vehicles.

El projecte aprovat contempla que la nova coberta estarà formada per un panell sandvitx de planxes d'acer amb aïllament de poliisocianurat (PIR) amb prestacions al foc millorades. Els vestidors tindran una nova instal·lació d'aigua, sanitaris i un nou sanejament.

Des d'avui es dona per finalitzada la via administrativa i es podran interposar recursos de reposició en el termini d'un mes o bé un contenciós administratiu dins el termini de dos mesos.