Veïns d'Olot demanen tancar un carrer ple de joves i soroll cada nit

L'Ajuntament s'ha ofert per fer mediació entre els afectats i els concentrats

Música, crits, soroll o prostitució són algunes de les situacions que es donen en un carreró d'Olot (Garrotxa) fins a altes hores de la matinada segons denuncien els veïns del carrer Esgleiers que ja no poden descansar ni de nit ni de dia.

Ho han denunciat mitjançant la creació d'un perfil de Twitter on, des de fa unes setmanes, publiquen imatges i vídeos de grups de joves que es concentren allà per matar les hores, en ocasions, fins a mig centenar. Els veïns, tips de tants aldarulls, reclamen a l'Ajuntament d'Olot que hi posi fi tancant l'accés de pas a un vial que es troba situat al barri de Sant Francesc, un indret on antigament estava ple de fàbriques a ple rendiment.

Per la seva banda, el regidor del barri, Jordi Güell, va assegurar en declaracions a Ràdio Olot que aquesta és una problemàtica que succeeix a diversos punts de la ciutat, sobretot a l'estiu, i que des del consistori s'ofereixen per a fer de mediador entre ambdues parts. Tanmateix els veïns veuen amb escepticisme aquesta mediació i no creuen que serveixi per a res. Mentrestant els joves segueixen reunint-se i els veïns retransmetent a les xarxes socials aquestes trobades esperant que es tanqui el carrer.