El govern de Calonge respon al regidor destituït i l'acusa de ''deslleial'' i ser un ''inadaptat''

Acusen a Norbert Botella de "manca d'empatia" i ser un "egocèntric"

L'equip de govern de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà), format pels regidors de Junts, PSC i PP, han volgut sortir al pas de les declaracions del regidor Norbert Botella, ara a l'oposició, després de ser expulsat de l'equip de govern per part dels membres que el conformen.

Amb tot, confirmen que la destitució s'ha pres de forma absolutament unànime i consensuada amb tots els membres del Govern. De la mateixa manera, expliquen que Botella ha demostrat des d'un inici "la seva absoluta manca d'empatia i una inadaptació total i patològica al treball en equip, faltant al respecte de manera reiterada a la resta de membres d'aquest govern". No només això, també l'acusen de ser "deslleial" alhora de ser un "egocèntric" que ha "generat tensions que s'han accentuat els darrers mesos". Amb tot, l'han equiparat amb un conductor que va contra direcció a l'autopista i creu que tots els demès vehicles són els infractors.

Des del govern municipal van més enllà i diuen haver pogut constatar la seva "incapacitat" i "manca d'eficàcia i dedicació (...) en la major part de les delegacions en què tenia competències, abandonant de manera temerària les seves responsabilitats en bona part de les àrees que tenia delegades".

Per tot això consideren que la situació era "insostenible" ja que la seva actitud i accions posaven "en risc" l'estabilitat i el bon funcionament del consistori, "provocant tensions de manera continuada" perquè diuen "no entenia en cap moment que formava part d'un conjunt".

Finalment, creuen que la seva destitució posarà fi a "les tensions que ell mateix provocava" i que tot plegat "contribuirà de manera clara i decisiva a mantenir la cohesió dins el govern", han reblat.