Detingut a l'aeroport del Prat un jove acusat de violar una menor a Lloret de Mar

L'arresat té 19 anys i la víctima 16

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dimecres un jove de 19 anys i de nacionalitat alemanya acusat d’agredir sexualment una menor d’edat a Lloret de Mar (Selva). 

Segons va avançar El Caso i ha pogut confirmar El Gerió Digital, els Mossos van detenir-lo a l’aeroport del Prat abans que decidís deixar el país. Està pendent que passi a disposició judicial per un delicte d’agressió sexual.

Els fets es remunten a nit de dimarts a dimecres quan un grup de joves de nacionalitat alemanya van sortir de festa i quan van arribar a l’hotel un dels amics, major d’edat, va intentar mantenir relacions sexuals amb una de les noies del grup, de 16 anys. La noia va dir que no i després es va quedar adormida. En despertar-se, però, es va trobar l’home damunt seu. La noia va trucar al 112 amb la sospita que havia estat víctima d’una agressió sexual i va ser acompanyada per part dels Mossos d'Esquadra a un centre mèdic de Calella de Mar.

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Blanes van identificar el presumpte agressor i el van anar a buscar a l’hotel on estava registrat. En arribar, els seus amics van dir que havia marxat i no el van poder localitzar. Igualment, li van donar el seu telèfon mòbil i van aconseguir parlar amb ell, demanant-li que es presentés a la comissaria de Blanes. Des de les deu del matí fins a dos quarts de cinc el van estar esperant, però no es va presentar. Els Mossos sabien que el jove alemany no tenia vol per tornar al seu país fins al proper 10 de juliol, però igualment van sospitar que potser tenia intenció d’escapar.

Amb tot, ell mateix va decidir presentar-se a la comissaria dels Mossos d'Esquadra situades a l'aeroport d'El Prat, on va ser arrestat per un suposat delicte d'agressió sexual.

Agents de la la comissaria de Blanes el van anar a buscar i el van traslladar al municipi, on va passar-hi la nit. La investigació segueix oberta per aclarir si l’agressió es va arribar a consumar. No consta que l’arrestat tingués antecedents per aquest tipus de delictes i ara està pendent de passar a disposició judicial.