Dos detinguts per dos robatoris amb força a Arbúcies en una nit

Van retenir una persona dins una casa i entrar en un supermercat tancat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van procedir a detenir el passat dilluns de dos homes, de 22 i 27 anys, a Arbúcies (Selva) com a presumptes autors de dos robatoris violents del dia 19 de juny.

Els fets es remunten a aquella data entre les dues i les tres de la matinada al carrer Francesc Camprodon d'Arbúcies es va produir un robatori violent a l’interior d’un domicili. La víctima va denunciar que dues persones el van retenir mentre una tercera persona registrava la casa per buscar diners. Li van sostreure 480 euros i van marxar del lloc.

Es dona la casualitat que el mateix dia a les a les 4:45h del mateix dia al mateix carrer (a menys de 100 metres) es va produir un robatori amb força en un supermercat. Gràcies a la informació de la víctima del robatori violent, els agents de la Unitat d’Investigació de Santa Coloma de Farners van identificar a dos dels autors del robatori amb violència i intimidació i la Policia Local d’Arbúcies va detenir als dos autors a la plaça Pepet Pol.

El dia 5 van passar a disposició judicial que en va decretar la llibertat amb càrrecs.