Toulouse FC, Montpellier HSC i FC Andorra fan estada preparatòria a l’Hotel TorreMirona de Navata

Es repartiran al llarg del mes de juliol

El complex TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa, a Navata (Alt Empordà), es manté com a seu per a estades de pretemporada d’equips de futbol i aquest estiu s’hi prepararan, com a mínim, tres equips: el Toulouse FC i el Montpellier HSC, de la primera divisió de França (Ligue 1) i el FC Andorra, recent ascendit a la Segona Divisió A espanyola. Els dos conjunts francesos ja van portar a terme la pretemporada a Navata l’estiu passat mentre que l’equip andorrà s’hi estrena poc després que s’hi allotgés la selecció nacional del país.

El Toulouse FC, recent ascendit a la màxima categoria com a campió de la Ligue 2, ha estat el primer equip en preparar-se a TorreMirona aquest estiu. El conjunt francès hi va romandre entre el 26 de juny i el 2 de juliol. El Montpellier HSC, establert a la màxima categoria, agafarà el relleu entre el 10 i el 16 de juliol i des del complex navatenc s’ha coordinat un partit contra el RCD Espanyol el 16 de juliol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a Sant Adrià de Besós. El FC Andorra de Gerard Piqué hi farà l’estada com a nouvingut a Segona Divisió A (LaLiga SmartBank) del 25 al 30 de juliol. L’equip de futbol andorrà s’estrenarà a TorreMirona, complex que a principis del juny passat va rebre una selecció nacional d’Andorra que es preparava per jugar la Nations League.

Yassine Bouallala, gerent del TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa, explica que “és una molt bona notícia que equips com el Toulouse o el Montpellier repeteixin l’estada un any més. Suposa un restabliment de la confiança en el sector turístic i esportiu i, en el nostre cas, especialment del mercat internacional, sobretot el francès”. Al gener passat també s’hi va allotjar un altre equip francès, l’Olympique de Lyon femení, que al final de temporada s’acabaria proclamant campió de la Champions League -per vuitè cop-en la final contra el FC Barcelona. “Que l’equip de futbol de l’Andorra vingui just després de la selecció nacional també ens fa sentir orgullosos. Confiem que durant la resta de l’estiu també s’hi preparin altres conjunts, sembla que hem recuperat el ritme d’abans del Covid”.

L’Hotel Torremirona Relais, de quatre estrelles i obert tot l’any, està equipat amb instal·lacions esportives d’alt nivell, entre els quals un camp de gespa natural, i està especialitzat en allotjar equips professionals de futbol per fer estades d’entrenaments intensius, en tots els períodes de l’any. Històricament TorreMirona ha acollit clubs com el FC Barcelona, el Villarreal FC, el Girona FC, l’Olympique de Marseille, el Girondins de Bordeaux, el Qatar SC, l’Halmstads BK, el FC BATE Borísov, el Gimnàstic de Tarragona, l’ADO Den Haag, el SC Young Fellows Juventus i el FC Oetwil suís, l’AJ Auxerre, l’Amiens Sporting Club, l’Olympique de Lyon i el FC Twente femení, una selecció del Golf Pèrsic, el De Graafschap, dels Països Baixos, el Chongqing Dangdai Lifani i la selecció absoluta de Veneçuela. A més de clubs de futbol, en l’àmbit esportiu TorreMirona també ha acollit estades d’equips ciclistes i de rugbi.

L’Olympique de Lyon femení, vigent campió de la Champions League, es va allotjar a l’hotel TorreMirona el gener d’aquest any

Durant l’estada, els equips disposen d’un camp de futbol de mides oficials i de gespa natural, un menjador privat amb menús adaptats per cada equip, una sala de massatges, diverses sales de reunions, una piscina a l’aire lliure, un centre esportiu amb sala fitness, pàdel, pistes de tenis i piscina coberta, i l’spa Dubhé amb jacuzzi, sauna, bany de gel i dutxes bitèrmiques.