Descobreix quines gasolineres de Girona tenen el carburant per sota de 2 euros el litre

Consulta la llista de benzineres

Les darreres setmanes el preu del carburant s'ha tornat a disparar malgrat la rebaixa de 20 cèntims imposada pel govern espanyol que s'aplicarà fins a finals d'any. A dia d'avui, sobre el preu que es veu marcat en els cartells informatius cal restar-se aquest descompte que finalment queda reflectit en el tiquet.

Amb tot, a Girona existeixen algunes benzineres que encara tenen el preu del carburant per sota dels 2 euros el litre, tot i que la majoria ja l'han superar amb escreix. Així doncs, el diesel més econòmic es pot trobar a 1,998 euros/litre a la Seroil del Passeig de Sant Joan Bosco 8, seguit de GM OIL al carrer de Torre Vedruna a 1,999 euros/litre i, al mateix preu, a la Campsa Express de la carretera de Santa Coloma en el punt quilomètric 38.

Pel que fa a la gasolina 95, és possible trobar-la per sota dels 2 euros en només una estació de servei; la Seroil del Passeig Sant Joan Bosco mencionada anteriorment a 1,998 euros/litre. Les opcions de Diesel Premium o Gasolina 98, totes superen els 2 euros el litre.