Sílvia Paneque tornarà a optar a l'alcaldia de Girona pel PSC en les properes eleccions

Els socialistes escullen els candidats de Celrà, Sarrià, Llagostera, Cassà, Aiguaviva, Sant Andreu Salou i Riudellots

L’agrupació de Girona del Partit Socialista de Catalunya (PSC) ha escollit novament a Sílvia Paneque, per unanimitat, com a cap de llista per a l'alcaldia de Girona en les properes eleccions municipals. L’elecció de Paneque s’ha fet en el transcurs d’una assemblea d’agrupació -seguida d’un esmorzar al restaurant Can Bargalló- que s’ha celebrat aquest matí a Cassà de la Selva.

La socialista, que fa poques setmanes ja va desgranar en una conferència quins són els seus objectius per a la ciutat, ha recordat que se sent “preparada per iniciar el camí a l’alcaldia de Girona, per donar un impuls a la ciutat i desenvolupar un projecte que és molt necessari i que ara mateix el govern municipal no té”. En aquesta mateixa reunió, l’agrupació ha aprovat, també per unanimitat, els noms de qui seran caps de llista a Celrà, Sarrià, Llagostera, Cassà de la Selva, Aiguaviva, Sant Andreu Salou i Riudellots.

El partit torna a confiar en Àlex Maqueda per a Llagostera; en Marià Montsunyer per a Cassà; en Quim Rodríguez per encapçalar la llista a Sarrià de Ter; i en Josep Maria González Ódena a Aiguaviva; així com l'Alícia Hernández, que és la portaveu a Celrà després de la jubilació de Manel Roqueta durant aquest mandat.

El nombre de candidatures d’aquesta agrupació del PSC creix amb la presentació també a Sant Andreu Salou i a Riudellots, on els candidats seran, respectivament, Oriol Portell i Carles Bargalló.