Un incendi crema la bugaderia de l'hotel Plaça París de Lloret de Mar

Els Bombers desallotgen preventivament una seixantena de persones

Un incendi s'ha declarat aquest dilluns a la matinada en la bugaderia d'un hotel de Lloret de Mar, i ha obligat a desallotjar de forma preventiva 57 persones, però no ha causat cap ferit.

Els Bombers de la Generalitat s'hi ha desplaçat poc després de les quatre de la matinada i al cap d'una hora el foc ja estava controlat, mentre que ara els bombers estan remullant la zona. L'hotel, situat al número 5 de la plaça París, té cinc plantes i el foc s'ha originat a la última planta. Un total de 14 dotacions hi ha treballat. A hores d'ara, estan acabant les tasques d'extinció, ja que han hagut de remullar i remoure tota l'estança de la bugaderia afectada on hi havia molta càrrega de combustible per la gran quantitat de roba emmagatzemada.

En el moment de l'incendi, a l'hotel hi havia 57 persones que han estat desallotjades preventivament, però cap d'elles no ha resultat ferida.

Al lloc, també han treballat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local, així com també s'hi han desplaçat efectius del SEM.