Esgotades les entrades per veure Morat al Festival Jardins de Cap Roig

Ja són set els 'sold out' que acumula el certamen

Esgotades les entrades per a veure Morat el proper 14 d'agost al Festival Jardins de Cap Roig a Calella de Palafrugell (Baix Empordà), que se suma als sis 'sold out' que acumula el certamen d'estiu a la Costa Brava.

El grup d'origen colombià se suma a Rigoberta Bandini, Pablo Alborán, Dani Martín, Sebastián Yatra, Stay Homas i Sting que tampoc tenen localitats disponibles quan falta menys d'un mes per donar inici al festival.

La cita es va anunciar el passat 4 de març publicant tota la seva programació i que les localitats podien adquirir-se des del 7 de març, però la carrera per fer-se amb localitats es va disparar amb Alborán i Bandini com a primers artistes que veien complet l'aforament.

El músic malagueny ja havia trepitjat aquest escenari de la Costa Brava amb anterioritat i, aquesta vegada, arriba amb una gira amb els seus temes més conegut i cançons inèdites. Rigoberta Bandini, després de l'èxit mediàtic de la cançó "Ay mamá" i malgrat quedar-se fora d'Eurovisió, protagonitzarà l'actuació que clausurarà l'edició d'aquest 2022 de Cap Roig.

El cartell d'aquest any recupera també en gran la secció internacional amb noms destacats com el de Christina Aguilera, Sting o els dels colombians Sebastián Yatra, Camilo i Morat. Precisament Sting és un habitual de Cap Roig i el va visitar per darrera vegada acompanyat de Shaggy el 2018. Prèviament havia actuat els anys 2015 i 2011, sempre amb una gran afluència de públic.