Una baralla multitudinària amb ganivets acaba amb tres detinguts a la Bisbal

La discussió es va iniciar arran d'un judici per uns suposats abusos sexuals a una menor

Una baralla multitudinària davant dels jutjats de la Bisbal d'Empordà va acabar amb tres persones detingudes per part dels Mossos d'Esquadra amb l'ajuda d'agents de la Policia Local. Els fets van tenir lloc el dimarts pels voltants de les dotze del migdia després que un testimoni va avisar amb una trucada al 112.

Segons fonts policials, la discussió s'hauria iniciat a l'interior de les dependències judicials quan un dels implicats es va discutir amb diverses persones de l'altra part, moment en que va marxar a buscar un ganivet de cuina i va tornar per amenaçar violentament a l’altra grup de persones.

A l’interior dels jutjats s'hi estava celebrant un judici per un presumpte abús sexual a una menor i l’individu armat amb el ganivet era familiar de la presumpte víctima. El grup amenaçat va avisar a d'altres familiars que van dirigir-se fins allà amb un punyal per tal de prendre represàlia contra l'altra part.

Mossos i Policia van arribar que la baralla ja s'havia acabat però tanmateix van procedir a la detenció de tres persones.