Arbúcies inicia el 3 de juliol el cicle de concerts a la fresca Notes d'Aigua

La Cobla Osona actuarà al Prat Rodó

Arbúcies (Selva) dona aquest cap de setmana el tret de sortida a una nova edició de Notes d'Aigua, un cicle de concerts a la fresca que tenen lloc al Prat Rodó. Els concerts tindran lloc els diumenges 3, 17 i 24 de juliol i 7 d’agost. Enguany, el cicle compta amb actuacions per a tots els gustos i amb el concert estrella de la cantant Elena Gadel. La Cobla Osona serà l’encarregada d’obrir el cicle, el diumenge 3 de juliol, amb un concert en què s'hi podrà sentir la sardana arbucienca Sota l’arbre de la plaça, de Francesc Riumalló, així com altres peces d’autors com Pep Ventura, Ricard Viladesau, Josep Blanch i Enric Morera, entre d’altres.

El diumenge 17 de juliol serà el torn de l’arpista Berta Puigdemasa, que oferirà un concert amb el títol Els 4 elements (aigua, terra,aire i foc). D’arpa, guitarra i veu. Els 4 elements és una suite per a arpa i guitarra formada per quatre moviments, cadascun dedicat a un element. En aquest espectacle, la força de la natura parla a través de la música. El so de l’arpa i de la guitarra, dos antics instruments de corda pinçada d’identitat forta, es combinen amb l’ampli ventall de possibilitats sonores que permeten els transformadors de so del segle XXI, creant un so atmosfèric, innovadores textures musicals i exquisides melodies que transporten l’oient a un altre món.

El diumenge 24 de juliol és el torn d’Elena Gadel, que vindrà acompanyada de Carles Monfort a la guitarra i al violí. En el transcurs del concert farà un repàs extens a la seva trajectòria discogràfica, juntament amb un repàs a grans temes de la música catalana.

Finalment, el diumenge 7 d’agost s'ha programat l’actuació de l’arbucienc Joan Furió, que serà el concert final del Villa Margarita Musicfest. Tots els concerts es faran al Prat Rodó a excepció del concert d’Elena Gadel, que serà a Can Cassó i, a partir d’avui dijous 30 de juny a les 12 del migdia ja es poden comprar les entrades a Codetickets i a La Gabella a un preu de 10 euros anticipades i de 12 euros el mateix dia.