La UdG celebra la XIX Setmana Psicològica

S'han preparat tres dies de conferències i tallers

El dimarts 2 d'abril a les nou del matí es donarà el tret de sortida a la XIX Setmana Psicològica de la Universitat de Girona. Enguany, la ponència inaugural portarà per lema "Sumant idees, anem més enllà" i anirà a càrrec de la vicerectora delegada d’estudiants, cooperació i igualtat Maria Rosa Terradellas Piferrer, el degà i doctor Josep Maria Serra Bonet i el president de l’ARPP Pau López Marín.

L'acte donarà pas a tres dies de conferències i tallers mitjançant els quals, l’Associació de Recerca i Promoció Psicològica (ARPP), pretén donar a conèixer diferents visions sobre la psicologia que no es contemplen en els estudis universitaris.

Enguany participen fins a 19 professionals i experts de la psicologia o de temàtiques que hi estan relacionades. Des de l'organització en destaquen les intervencions de la sexòloga Elena Crespi i del psicòleg esportiu Oliver Martínez.

Les jornades tindran lloc a l'Auditori Obra Social "La Caixa" de la Plaça Poeta Marquina de Girona. Per a més informació es pot consultar la pàgina a Facebook de l'ARPP.