La gironina Laia Asso, nova directora general d'Educació Inclusiva i Llengües

És docent, escriptora i pediatra

El Govern ha nomenat a la gironina Laia Asso com a directora general d’Educació Inclusiva i Llengües. Nascuda a Girona el 1978, és llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (2002), especialitzada en Pediatria a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa i graduada en Nutrició Humana i Dietètica. També té els màsters de Nutrició i Alimentació; Psicologia Infantil i Obesitat.

En l’àmbit laboral, fins ara ha estat responsable dels programes intersectorials de Salut Pública per a infants, adolescents i joves de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut. Entre 2019-2021 va ocupar el càrrec de tècnica de Salut Pública del Servei de Salut Maternoinfantil de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. També ha estat pediatra i dietista en diferents centres sanitaris.

Pel que fa a la seva experiència docent, ha estat directora del Postgrau de Nutrició Oncològica de IL3 - Universitat de Barcelona, i actualment imparteix docència en diferents màsters relacionats amb la nutrició clínica i la salut pública.