Detingut per robar en una llibreria, una clínica dental, un centre mèdic i dues botigues a Girona

L'home, de 47 anys, forçava l'entrada dels establiments

Agents els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 23 de juny, a Girona, un home de 47 anys, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força a establiments. La detenció és resultat d’una investigació oberta a principis de novembre de l’any passat després de detectar-se una sèrie de robatoris amb força a establiments comercials comesos amb el mateix modus operandi.

Concretament, entre el 10 de novembre i el 6 de març es van produir cinc robatoris en establiments del centre de la ciutat com una llibreria, una clínica dental, un centre mèdic i dues botigues. En tots els casos, el lladre va forçar els accessos amb una palanca i, un cop a l’interior, va sostreure els diners de la caixa enregistradora.

La tasca policial va donar els seus fruits el passat dia 23 de juny quan els mossos van localitzar i detenir l’autor dels cinc robatoris. El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.