El Viver d’Empreses de Salt aposta per potenciar la relació amb les universitats

Avui s'han trobat amb representants de diversos centres universitaris

Des del Servei d'Emprenedoria Viver d’Empreses Creativo-Culturals de l’Ajuntament de Salt (Gironès) s’ha organitzat una trobada amb centres universitaris per tal de donar a conèixer els diferents serveis que s’ofereixen des de l’equipament i amb l’objectiu d'establir possibles sinergies i col·laboracions.

La jornada que s’ha celebrat aquest dimarts 28 de juny a l’edifici de la Factoria Cultural de la Coma Cros i ha comptat amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Toni Vidal, així com de personal tècnic de l’àrea i de Cultura. D’altra banda, per part de l’àmbit universitari i han assistit representants de l’ERAM, la UOC, la UNED, l’EUSES, del Grau en Comunicació Cultural i de la Càtedra Empresa Familiar de la Universitat de Girona (UdG).

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salt, Toni Vidal, valora molt positivament la trobada i explica que “és un nou pas per continuar donant valor i promocionant un servei ja consolidat com el del Viver d’Empreses. En aquesta línia, s’ha posat de manifest que amb els centres universitaris hi ha diverses línies de col·laboració a explorar que anirem treballant”.

Durant la jornada, s’han donat a conèixer a tots els representants universitaris els serveis d’emprenedoria i del coworking del Viver i també s’ha dut a terme una visita a les instal·lacions.