L'(a)phònica de Banyoles tanca l'edició amb un 84% d'ocupació als espectacles de pagament

El organitzadors del festival es mostren satisfets per la bona acollida de les propostes gratuïtes

Manu Chao, Maria Jaume, Joan Miquel Oliver, Pere Arquillué i Música Nua han aconseguit esgotar totes les entrades en el festival (a)phònica de Banyoles. Aquests són cinc dels deu concerts de pagament que organitzava el festival al llarg del cap de setmana i que han tingut una ocupació mitjana del 84%

Entre el 24 i el 26 de juny, el festival també ha organitzat una trentena de propostes gratuïtes amb la col·laboració d'entitats i organismes de la comarca i d'arreu del país. A més, ha estrenat una coproducció amb el musical 'ESTOP', a càrrec de Cor de Teatre. Aquesta peça s'ha anat seguint al llarg dels tres dies de festival en diferents espais de la via pública i presentaven escenes quotidianes amb un punt d'humor i combinat amb música.

Per altra banda, l'(a)phònica també ha comptat amb les actuacions de Xarim Aresté, Amorante, Rodrigo Laviña y su combo, Antoni Vidal i El Pony Pisador. De fet aquests últims han estat els encarregats de tancar el certamen musical d'enguany des de l'escenari Juanola que hi havia a la Muralla de Banyoles.