Detinguts a Breda dos joves que van robar un cotxe i productes electrònics d'una casa de Blanes

Els van enxampar circulant amb el vehicle robat pel municipi

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners, juntament amb la Policia Local de Breda, van detenir el dia 25 de juny un home i una dona, tots dos de 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i un robatori d’ús de vehicle.

Durant la nit del  dia 23 de juny es va perpetrar un robatori amb força en un habitatge de Blanes (Selva), mentre els propietaris estaven dormint. Els lladres van sostreure diversos objectes de valor, principalment electrònics i el vehicle de les víctimes. 

Dos dies després, una patrulla de la Policia Local de Breda va detectar el vehicle sostret mentre circulava pel municipi. Poc després, una dotació de mossos el va localitzar estacionat en un pàrquing de la carretera d’Arbúcies i va detenir els dos ocupants.

En el moment de la detenció se’ls va intervenir els dos jocs de claus del vehicle sostret. Els detinguts van passar el dia 26 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va decretar l’ingrés a presó de l’home i  la  llibertat amb càrrecs de la dona