Localitzen el cos sense vida de l'home de 84 anys desaparegut a Lloret de Mar

Va caure dins un pou intentant rescatar al seu gos

L'home de 84 anys que portava desaparegut des de dijous a Lloret de Mar (Selva), ha estat localitzat sense vida pels voltants d'aquest migdia en el que era el segon dia de recerca que portaven a terme els serveis d'emergència. Segons ha pogut saber El Gerió Digital i han confirmat els equips desplaçats sobre el terreny, el cos ha estat trobat dins un pou i posteriorment ha estat extret per part dels Bombers. Segons han assegurat diverses fonts, l'home intentava rescatar al seu gos que havia caigut dins el pou.

Les tasques de recerca es van iniciar ahir a les 10:50h després de ser vist per darrera vegada el dijous a l'Avinguda de les Alegries del municipi selvatà. Avui, a les 8:00h s'ha tornat a posar en marxa la recerca on hi han participat onze dotacions dels Bombers de la Generalitat que han muntat un centre de comandament a les deu del matí i han inclòs a la unitat canina un helicòpter; sis dotacions d'agents dels Mossos d'Esquadra, Protecció Civil, Policia Local i un grup de voluntaris i excursionistes.

La zona per on se'l buscava era molt extensa i després de decidir sortir de l'àrea urbana i dedicar-se a rastrejar els boscos del voltant.