Moren dues persones ofegades a Lloret de Mar

Onejava la bandera groga per mala mar

Dues persones han mort ofegades aquesta tarda a Lloret de Mar (Selva) segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. Segons ha informat, el telèfon d'emergències 112 ha rebut un avís a les 13:47 hores informant que hi ha havia dos cossos surant a l'aigua a la zona de la roca d'en Maig del municipi selvatà.

Segons les primeres informacions, els cossos han estat localitzats a uns 50 metres de la costa, i una embarcació de Protecció Civil de Lloret els ha tret de l'aigua i els ha portat a la Cala Canyelles. Un cop allà, els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han certificat la mort de les dues persones, ambdues de mitjana edat i nacionalitat espanyola.

En aquest incident s’ha mobilitzat una unitat terrestre del Sistema d'emergències Mèdiques (SEM), Mossos d'Esquadra, Policia local de Lloret i la Guàrdia Civil, que s’encarrega de la investigació dels fets. Les persones mortes són un home i una dona de mitjana edat i de nacionalitat espanyola.

A totes les platges de Lloret de Mar avui ha onejat la bandera groga per mala mar segons Protecció Civil, malgrat testimonis asseguren que hi havia la bandera vermella en el moment dels fets. Amb aquestes ja són quatre les víctimes mortals que s'han registrat a les platges de la demarcació de Girona aquesta temporada. La darrera va tenir lloc ahir a Sant Pere Pescador (Alt Empordà) on es va ofegar un home de 74 anys.