Tres detinguts per haver fet compres per Internet amb targetes fraudulentes

Els estafadors van anar a recollir les compres amb el document d'identitat caducat i malmès

La Policia Local de Girona va detenir aquest dimecres a la tarda tres homes per haver fet compres per Internet amb targetes fraudulentes. Es tracta de Ionut Marian T. de 20 anys, Andrei M. de 21 anys i Bojan O.I. de 23 anys, tots amb domicili a Lloret de Mar. Els fets es van iniciar quan els detinguts van anar a recollir dues comandes d'articles, fetes a través d'Internet amb documentació dubtosa.

La policia va rebre l'avís dels fets i una patrulla es va adreçar a l'establiment. El seu cap de seguretat els va explicar que hi havia dues persones que volien recollir unes compres efectuades per Internet per valor de 1.547 i 974 euros, però el document d'identitat que aportaven estava caducat i malmès.

Aleshores, els agents van demanar als homes, que mostraven una actitud nerviosa, que mostressin les targetes de crèdit amb les que havien materialitzat les compres. Davant del fet que els homes no tenien les targetes i de les explicacions poc coherents i contradictòries que aportaven sobre la realització de les compres, els agents van sospitar que es tractava de compres amb targetes fraudulentes. Els agents van detenir Ionut Marian T., Andrei M. i Bojan O.I. com a presumptes autors d'un delicte d'estafa.