Ferits dos excursionistes al caure pel Gra de Fajol a Setcases

Un dels accidentats, un home de 62 anys, ha resultat ferit greu i ha hagut de ser evacuat al Trueta amb l'helicòpter

Dues persones han resultat ferides en relliscar i caure quan caminaven amb grampons per la zona del Gra de Fajol, a Setcases (Ripollès). Un dels accidentats, un home de 62 anys, ha resultat ferit de caràcter greu i ha hagut de ser evacuat amb l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Trueta de Girona.

L'altre accidentat ha patit ferides lleus i l'han traslladat al Trueta amb l'helicòpter dels Bombers. Els Bombers, que han treballat en el rescat, han rebut l'avís de l'accident a les 13.34h. Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) amb l'helicòpter i el suport de dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. A més, també hi han treballat efectius mèdics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb l'helicòpter medicalitzat.

Els efectius de rescat, un cop han localitzat els ferits, els han atès i estabilitzat per evacuar-los a l'hospital Trueta de Girona.