Fins a 18 quilòmetres de retencions per arribar a la Costa Brava

Les vies més afectades són la C-65 i la C-35

Les carreteres gironines que porten a la Costa Brava presentaven els primers col·lapses de circulació a les cinc de la tarda en l'operació sortida de la revetlla de Sant Joan, sobretot la C-65 i la C-35, que ambdues sumaven a aquella hora un total de 18 quilòmetres de cues i retencions.

La principal problemàtica s'ha concentrat a la C-65 entre Cassà de la Selva (Gironès) fins pràcticament Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà), mentre que que la C-35 presentava retencions en tot el tram que discorre per Llagostera (Gironès).

Pel que fa a les carreteres d'alta capacitat de Catalunya registraven 60 quilòmetres de retencions. L’embús més gran se situava a l’AP-7 en direcció Tarragona, on hi havia fins a 27 km de retenció entre Sant Andreu de la Barca i Santa Perpètua de Mogoda. En l’altre sentit, cap a Girona, hi havia 20 quilòmetres de cua des de Granollers i fins a Cerdanyola del Vallès. L’altre focus de congestió era a l’A-2, en direcció Lleida, on hi havia 18 quilòmetres de congestió entre Castellbisbal i Sant Joan Despí.

Altres llocs amb congestió són 8 quilòmetres a la B-23 al Papiol en direcció a Tarragona i 11 quilòmetres a la C-32 a Sitges en direcció a Tarragona. Segons el Servei Català del Trànsit, la Ronda Litoral presentava 11 quilòmetres de circulació densa amb alguna retenció en direcció Nus de la Trinitat. I la situació era similar a la Ronda de Dalt en la mateixa direcció, on hi havia 10 quilòmetres on els vehicles troben retencions.