Figueres invertirà 827.000 euros en la millora de l'estadi Albert Gurt

Les obres renovaran el paviment de la pista d'atletisme i la gespa del camp de futbol serà artificial

L'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) farà un rentat de cara a l'estadi Albert Gurt dins del pla de xoc que vol tirar endavant el govern local per actualitzar els equipaments esportius del municipi. Es tracta d'una partida global de 3,5 milions d'euros després que l'actual equip de govern consideri que s'han abandonat en la última dècada i ara es troben totes en un estat de deteriorament per manca d'inversions.

En el cas de l'estadi Albert Gurt, la Junta de Govern Local ha aprovat aquest dijous al matí el projecte de millora que comptarà amb una inversió de 827.000 euros, una de les més importants que formen el pla de xoc.

La partida més gran d'aquesta millora anirà per la renovació parcial de la gespa del camp de futbol, que passarà a ser gespa artificial. També es canviarà el paviment de la pista d'atletisme, que està molt deteriorat. Les obres de millora tindran un cost de 598.000 euros.

Per altra banda, també s'ha fet l'aprovació inicial del projecte de millora del tancament de l'estadi, que substituirà l'actual, que es troba molt deteriorada i d'aquesta manera, es crearà un projecte esportiu controlat juntament amb els equipaments esportius contigus, per tal de millorar el seu control i el manteniment del conjunt. En aquest cas, el pressupost d'execució és de 229.000 euros.