La vaga de la plantilla de Font Vella a Sant Hilari continua endavant entre el 27 i el 30 de juny

Els treballadors de la planta embotelladora exigeixen increments salarials que garanteixin el poder adquisitiu

La vaga del treballadors d’Aguas Danone, de Sant Hilari Sacalm (Selva), continua endavant després que l’acte de mediació realitzat aquest dimecres a la seu de Girona del Tribunal Laboral de Catalunya finalitzés sense acord.

Així doncs, els empleats que produeixen l'aigua Font Vella estan cridats a aturar-se els dies 27, 28, 29 i 30 de juny per exigir uns increments salarials que garanteixin el poder adquisitiu de la plantilla, davant la "impossibilitat" d’arribar a un acord amb la direcció de l’empresa sobre els increments salarials de 2021, segons ha informat CCOO. Segons els sindicat, l'empresa proposa una pujada de sou del 3% en dos terminis sense cap clàusula de revisió salarial.

"Amb aquesta proposta de l’empresa, la plantilla té una pèrdua d’un 3,5%", lamenta l'organització sindical, que assegura que "no pot acceptar aquesta proposta salarial d’una companyia que, malgrat la pandèmia, ha obtingut beneficis durant l’any 2021 i que té previst un creixement en les seves vendes i facturació per a aquest 2022".