El Bàsquet Girona inicia el 29 de juny la renovació d'abonaments pel retorn a l'ACB

Els preus de les noves altes aniran dels 120 als 1.900 euros

Després de l’històric ascens a l’ACB a Fontajau, el Bàsquet Girona ja prepara la seva primera temporada a la màxima categoria. La propera setmana, el club obrirà la campanya d’abonaments, que estarà dividida en dos períodes: el de renovacions i el de noves altes. El període de renovacions començarà el dimecres 29 de juny a les 16:00 hores i conclourà el divendres 1 de juliol a les 20:00 hores. L’abonament inclou tots els partits de la temporada regular de la Lliga Endesa.

Els preus estaran segmentats per zones (central, lateral i fons). Aquestes zones estaran dividides en blocs: inferiors i superiors. Seguint amb el model i ADN del Bàsquet Girona -creixement orgànic i sostenible a llarg termini-, el club proposa tarifes pels seus abonats a fi de premiar el seu suport fins a la màxima categoria perquè la intenció del projecte sempre ha estat la de fer créixer conjuntament l’estructura esportiva, el teixit social de la demarcació i les iniciatives de caràcter social que duu a terme en el territori.

Si l’abonat no vol fer cap canvi i té l’IBAN degudament guardat a la seva àrea personal de la pàgina web, només haurà de signar el document SEPA. Aquest se li farà arribar personalment i el rebut se li girarà automàticament.

Durant aquesta franja de temps (del 29 de juny a l'1 de juliol), l’abonat ha de tenir en compte els avantatges i punts següents:

  • La possibilitat de canviar la localitat actual per a d’altres.
  • La possibilitat de fraccionar el pagament de la renovació en dos venciments (10 de juliol en cas d'un venciment o 10 de juliol i 01 de desembre).
  • De forma predeterminada s’atorgarà un sol venciment que s’efectuarà el 10 de juliol.
  • Signar el Document SEPA que se li farà arribar personalment.
  • La comprovació que cada abonament té el nom de la persona a què li correspon.
  • La comprovació que l’IBAN estigui guardat correctament.

El club posa a disposició dels aficionats, dos avantatges pels més petits:

  • La creació de la Zona Familiar, que estarà ubicada als blocs 1 i 18, on els menors de 8 anys tindran la seva localitat d'abonat/da gratuïta. Si un menor de 8 anys no està en una localitat de la Zona Familiar, es girarà el preu corresponent de l’abonament segons la zona i localitat.
  • Si un menor de 3 anys vol un abonament sense seient, podrà escollir aquesta nova modalitat de forma gratuïta.
  • Aquests set punts es poden gestionar a través de la plataforma d’abonats de la pàgina web del club. És molt important que l’abonat/da hagi fet els canvis en el marge de temps corresponent a la renovació o, pel contrari, aquesta no s’efectuarà.

L’abonament serà personal i transferible excepte els menors de 3 anys sense seient i els menors de 8 anys amb localitat a la Zona Familiar (blocs 1 i 18). Seguidament, el dimarts 5 de juliol començarà la campanya de noves altes per aquelles persones que vulguin adquirir el seu nou abonament. Els preus per a les renovacions i noves altes són els següents:

Si algun abonat vol donar de baixa el seu abonament, cal que enviï un correu electrònic.