La Santa retorna a Santa Cristina d'Aro el proper 15 de juliol amb 250 actuacions musicals

HI haurà 60 parades de creadors i artesans fins el 28 d'agost

El divendres 15 de juliol arrenca per sisè any consecutiu La Santa Market, l’espai transversal de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà), el mercat d'estiu amb oci durant els vespres i nits d'estiu. “Malgrat que els estius del 2020 i el 2021 van ser complicats per a nosaltres, l’equip de La Santa va prendre la decisió de continuar oferint centenars de propostes de lleure gratuïtes per a tots els públics malgrat les dificultats i les restriccions”, afirma el seu director, Julio Rico.

Aquesta aposta, diu que ha servit per sortir reforçat d’una conjuntura que ha estat especialment complicada per al sector de l’hostaleria, el lleure i la cultura. “Estem orgullosos d’haver superat l’estiu del 2020 i el 2021 sense cap incident, cosa que cal agrair a un públic que s’ha comportat sempre de manera cívica i respectuosa”, continua Rico. L'espai del Santa Cristina Horse Club comptarà amb 32 propostes gastronòmiques amb barres repartides per l'espai i en dos restaurants.

A nivell musical s'oferiran un total de 250 actuacions en els vuit escenaris al llarg de 45 dies ininterromputs. A més, aquest any tindrà lloc la segona edició del New Talent La Santa 2022, un guardó musical en què s’escollirà un artista emergent que acabarà gravant un disc de la mà del compositor i productor musical Dan Hammond, amb l’objectiu d’impulsar la seva carrera. Per això, tots els dimecres tindran lloc unes semifinals, en què el públic triarà un candidat, cosa que culminarà en una gran gala que tindrà lloc el 26 d’agost.

Pel que fa a les parades hi haurà un total de 60 creadors i artesans a la zona que oferiran des de roba a complements, passant per accessoris, entre d'altres. També s'hi trobaran activitats infantils que van des del taller de la Zona Kids de Font Vella fins al consolidat Pony Club del Horse, passant per un bosc d’aventures, un làser tack, dos circuits de motos i cotxes elèctrics i tallers de tatuatge, entre d’altres.

La Santa té un horari de sis de la tarda a una de la matinada i clourà la temporada el 28 d'agost