La Ruta de la Tapa Surrealista de Figueres ha servit 5.500 plats

El Càlid Cafè s'ha endut el premi popular per la millor tapa

Figueres (Alt Empordà) va acollir del 2 al 19 de juny la Ruta de la Tapa Surrealista amb l'objectiu de dinamitzar i posar en valor la gastronomia de la ciutat. Hi van participar un total de 16 restaurants que van oferir una tapa surrealista diferent acompanyada amb una copa de vi de la DO Empordà a un preu de 4 euros. En total s'han servit 5.500 tapes.

La iniciativa de Comerç Figueres va comptar amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament amb l'objectiu de fer un pas més per a la dinamització de la ciutat i del comerç i posar en valor els productes locals, els restauradors, la gastronomia i el vi de l'Empordà oferint productes turístics de qualitat.

Els restaurants i bars que s'hi van adherir són: Can Jeroni, Dynamic, El Vermut, Kombu, La Cate, Lizarran, Moma 33, Restaurant Gigi, Sentits, Càlid Cafè, Tony's, Txot's Express, Txot's, Can Jordi i Tints.

El guanyador del concurs popular de la millor tapa ha estat pel Càlid Cafè, seguit del Sentits Gastrobar i el Restaurant Gigi. Per altra banda, pel que fa als guanyadors dels aparadors han estat: Finques Garriga, Magatzems Puig Giralt i Alegrí Regals.