AraGirona.cat ja disposa d'aplicació per a dispositius iOS i Android

L'empresa gironina IconTouch s'ha encarregat de la programació

El diari digital de les comarques gironines, AraGirona.cat, disposa des d'avui d'una aplicació per a dispositius Apple (iOS) i també per a smartphones Android. La app -que es pot descarregar de forma totalment gratuïta a la Apple Store i a Google Play- situa AraGirona.cat com el primer mitjà de comunicació digital de la demarcació de Girona que permet la lectura dels seus continguts sense haver de pagar una subscripció.

L'aplicació ha estat programada per l'empresa gironina IconTouch, encarregada també de crear la app del "Girona In" per a l'Ajuntament de Girona (premiada als Premis Carles Rahola). Pel que fa al disseny aquest l'ha realitzat l'empresa de Vilajuïga, Visual13.

El director d'AraGirona.cat, Marc Estarriola, ha valorat molt positivament el nou aplicatiu, assegurant que "és un pas cap endavant pel que fa a l'accés i la distribució de la informació sense haver de rascar-se la butxaca". En aquest sentit, destaca que "la principal diferència rau en que tots els altres diaris de la província has de pagar per a descarregar l'edició del dia i aquesta no s'actualitza fins l'endemà". Amb tot, la nova aplicació d'AraGirona.cat es comunica en temps real amb el web i els continguts es renoven contínuament.

Lectors periodistes

Una de les principals novetats amb les que compta l'aplicació i que la diferencia de la resta, és la possibilitat de que cada usuari pot enviar notícies a través del seu dispositiu mòbil. En un apartat dissenyat específicament per aquesta funció, es podrà adjuntar una fotografia de qualsevol succés que es sigui testimoni i així enviar-la immediatament a la redacció d'AraGirona.cat per a ser publicada.