Retards a la línia del TAV per un camió que ha caigut a la via entre Madrid i Guadalajara

Els primers trens afectats amb trajecte entre Madrid i Figueres han acumulat retards de més d'una hora

Els trens de la línia del TAV Madrid-Barcelona-Figueres porten retards importants aquesta tarda a causa d'un camió que ha caigut a la via entre Madrid i Guadalajara. L'accident s'ha produït a les quatre i deu minuts de la tarda i ha obligat a tallar la circulació ferroviària en els dos sentits entre les estacions de Puerta de Atocha i Mejorada del Campo, segons ha informat Renfe.

En total, s'han vist afectats vuit trens TAV. Alguns trens han acumulat retards de més d'una hora durant la tarda i a les set del vespre les demores són de 35 minuts després que cap a tres quarts de sis de la tarda Adif hagi pogut restablir la circulació per via única entre Puerta de Atocha i Mejorada del Campo. Els passatgers que volien agafar el tren Avant de les 18:50 a l'estació de Sants de Barcelona per anar cap a Girona i Figueres han hagut d'esperar fins a les 19:25 -l'hora que havia de sortir el següent tren- per emprendre el seu viatge ja que Renfe ha fusionat les dues sortides.

D'altra banda, l'últim tren de Barcelona cap a Figueres previst a les 20:50 des de l'estació de Sants també podria sortir amb alguns minuts de retard.