Detenen un home quatre vegades en una setmana per cometre robatoris amb violència

El lladre ha quedat en llibertat després de passar a disposició judicial en tots els casos

Els Mossos d'Esquadra van detenir els dies 5, 7 i 10 de març a Girona un home pels delictes de robatori amb violència i intimidació, robatori amb força i lesions i per una ordre de recerca i detenció. La Policia Local de Girona també el va detenir el dia 9 de març per un robatori amb força en un domicili. El detingut és Cristiano Z. de 39 anys, de nacionalitat italiana i veí de la capital gironina, que ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial en tots els casos.

El dia 5 de març els agents van detenir Cristiano Z. per una ordre pendent de recerca i detenció emesa pel jutjat d'instrucció número 29 de Barcelona, per una falta de furt que va cometre el 28 de febrer.


La segona detenció es remunta al passat 7 de març a tres quarts de tres de la tarda quan després d'amenaçar amb un objecte punxant a la dependenta d'un establiment del centre de Girona, no va sostraure els diners de la caixa registradora si no que va agafar tot el que estava al seu abast. El ràpid desplegament policial va permetre detenir l'autor a dins del mateix establiment. Els agents van reconèixer aquell lladre com l'autor de diversos aldarulls comesos pocs instants abans en un centre d'estètica i en una botiga. Per aquest motiu, va quedar detingut com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació i una temptativa de furt.

El dia 9 de març, la Policia Local de Girona va detenir per tercera vegada el mateix home per un robatori amb força en un domicili de Girona. Aquesta vegada el van localitzar en un carrer pròxim al lloc dels fets quan duia part dels objectes robats.

Finalment, el dia següent, el 10 de març, els Mossos van rebre una trucada d'un veí de Girona que alertava que un home havia entrat a dins del seu jardí saltant la tanca de més de dos metres d'alçada. En veure's descobert, el lladre va fugir. No obstant, poc després va tornar amb un gos de raça perillosa i es va encarar amb els propietaris de la casa i altres veïns de la zona. L'animal va atacar una de les persones provocant-li ferides de caràcter lleu.

El detingut, amb antecedents, en tot els casos va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.