L'Acústica de Figueres se celebrarà de l'1 al 4 de setembre amb el format habitual

El certamen recupera els escenaris de la Rambla, plaça Catalunya i plaça de la Palmera

El Festival Acústica de Figueres (Alt Empordà) se celebrarà enguany de l'1 al 4 de setembre i recupera el seu format habitual prepandèmia, habilitant els tradicionals escenaris de la Rambla, la Plaça Catalunya i la plaça de la Palmera. També torna la programació diürna dedicada als més menuts amb la programació de l’Acustiqueta.

Durant les dues anteriors edicions, degut a la covid-19 i a les corresponents restriccions, el certamen es va haver de repensar i transformar en Les Nits d’Acústica, un format que també va captivar els espectadors. Com cada any, el vessant social de l’Acústica el protagonitza el Got Solidari. La iniciativa vol donar visibilitat a un projecte de la ciutat a través del got oficial amb el que es pot consumir a les barres del festival. A més, una part de la recaptació es destina a l’entitat social seleccionada a la convocatòria prèvia. Durant l'any passat es van lliurar 4.500 euros a Càritas Figueres.

Finalment, els grups de música i artistes locals figuerencs poden optar a actuar a l’Acústica a través d’una convocatòria que s’obre avui mateix al web. En total se seleccionaran tres artistes o grups de música que podran mostrar el seu talent durant el certamen.