Un incendi en un taller mecànic de Salt desallotja tots els veïns d'un bloc

No s'han registrat ferits

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en un incendi que s'ha declarat en els baixos d'un bloc de pisos on s'hi troba un taller mecànic a Salt (Gironès). Segons ha informat el cos, ha estat necessari desallotjar a tots els veïns de les plantes superiors i en d'altres se'ls ha confinat per precaució.

Els fets han tingut lloc a les 8:46h a l'Avinguda dels Països Catalans número 60 quan, per causes que es desconeixen, ha començat a cremar l'interior de l'establiment. Fins allà s'hi han desplaçat cinc dotacions terrestres que en arribar han vist com una furgoneta estava cremant.

A l'interior hi havien molts pneumàtics que no s'han vist afectats finalment, tanmateix, tots els baixos han quedat plens de fum i han treballat fins a les 9:30h per apagar les flames. Posteriorment s'hi han quedat per ventilar fins a les 12:26h que han tornat al Parc.

Fins allà també hi eren presents patrulles de la Policia Local de Salt que han tallat el carrer en aquell punt i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). No s'han registrat ferits i els veïns han pogut retornar a casa seva.