ERC proposa Maria Mercè Roca com alcaldable per Girona

El partit es prepara per intentar tornar a entrar a l'Ajuntament de Girona, d'on va perdre la representació el 2011

L'executiva d'ERC de Girona ha decidit aquest dimarts proposar Maria Mercè Roca com a candidata a cap de llista per a les eleccions municipals de l'any 2015. Després que a les eleccions municipals del 2011 perdés la representació a l'Ajuntament de Girona, on tenia tres regidors, ara el partit es marca com a objectiu tornar a entrar al consistori.

En aquest sentit, el president de la secció local d'ERC de Girona, Xavier Quintilla, ha destacat "la importància que té per a ERC el retorn a l'Ajuntament de Girona" i ha assenyalat que per això el partit comença a treballar a dos anys vista de les municipals "per poder explicar bé a la ciutadania el nostre projecte". La proposta de l'executiva local haurà de ser ratificada properament en assemblea, a la qual podran participar militants, simpatitzants i amics i on s'hi podran presentar-se altres candidats.

ERC Girona ha remarcat que "una persona amb una gran trajectòria cívica, molt vinculada al teixit associatiu i cultural de casa nostra i amb experiència política" com Roca hagi assumit el repte de voler encapçalar el projecte d'ERC a la ciutat de Girona.