Ataquen la seu d'ERC a Girona i acusen el partit de ''no defensar'' l'independentisme

Acció per la Independència ha proclamat l'autoria de l'acte vandàlic

La seu d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Girona s'ha llevat aquest matí amb la façana i la porta d'entrada a l'edifici ple de pintades. L'atac, promogut per Acció per la Independència, ve motivat perquè, al seu entendre, el partit alimenta "tot el que va en contra de la voluntat del poble votada l'1-O" i "no defensa la independència", titllant els polítics de "càncer".

En un comunicat distribuït per les xarxes socials, asseguren que els partits independentistes "han acotat el cap" i que s'arrosseguen "cap una rendició humiliant", fent referència a la negociació de "projecte sense sentit" amb el govern espanyol com ara l'ampliació de l'Aeroport del Prat i els Jocs Olímpics d'Hivern com, també, la "renúncia a la immersió lingüística", arribant fins i tot a "acceptar qualsevol imposició de Madrid".

És per tot això que Acció per la Independència posa la desobediència com a únic camí a seguir i diuen adherir-se a la campanya iniciada per Desobediència Civil de Catalunya, animant a ciutadans i col·lectius que també en formin part.