Tres detinguts per robar en cinc domicilis d'Arbúcies propers a una riera i una zona boscosa

Els arrestats un és veí del municipi i els altres dos d'Hostalric i Santa Coloma de Farners

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir, els dies 14 i 15 de juny, tres homes d’edats compreses entre els  23 i els 29 anys, com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força a domicili, un d’ells en grau de temptativa.

Entre els dies 29 i 31 de maig es van produir diferents robatoris amb força, comesos amb el mateix modus operandi, a domicilis de la localitat d’Arbúcies (Selva). Concretament, van robar en cinc domicilis molt propers entre ells i situats al costat d’una riera i una zona boscosa.

En tots els casos, els lladres saltaven les tanques perimetrals i seguidament forçaven els accessos a través de finestres o porticons, fins a aconseguir entrar a l’interior dels habitatges d’on sostreien bàsicament, bicicletes material esportiu i electrònic tipus mòbils o televisors. A un dels domicilis, tot i forçar els accessos, no va aconseguir entrar-hi.

Davant els fets, agents de la Unitat d’Investigació de Santa Coloma de Farners van iniciar les gestions pertinents per esbrinar-ne l’autoria. Gràcies als indicis recollits van poder identificar els tres autors dels robatoris, els quals van detenir entre els dies 14 i 15 de juny a les poblacions d’Arbúcies, Hostalric i Santa Coloma de Farners.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, van passar el mateix dia 15 de juny a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar l’ingrés a presó per un d’ells i llibertat amb càrrecs per als altres dos.