La CUP de Palamós decidirà en assemblea si presentar-se a les eleccions del 2023

La formació porta set anys a l'oposició dins l'Ajuntament

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Palamós (Baix Empordà), ha decidit convocar una assemblea el proper 20 de juny per decidir si es presenten a les properes eleccions municipals del maig de 2023 o bé per contra, abandonen per mantenir "lluitant des de places i carrers".

L'acte, tindrà lloc a les 20:30h a l'antic Punt Jove (Carrer Santa Marta,6) , després que el 2018 van decidir que es pensaven presentar als comissis del 2019 en una assemblea al al parc del Convent dels Agustins. La formació independentista ja porta set anys dins de l'Ajuntament de Palamós treballant des de l'oposició, amb una única regidora durant tots aquests anys.

En la primera legislatura, Joan Bohigas va ser l'encarregat d'obrir camí per la CUP en el consistori per tal d'eixamplar la base de votants al municipi, mentre que en la segona legislatura Roser Huete ha donat continuïtat a la tasca del primer en defensa de "polítiques transformadores, reclamant la municipalització de serveis o bé defensant drets des de d'activisme polític".

L'assemblea de dilluns és una crida a totes les persones que han votat a la formació anticapitalista en algun moment o que tenen afinitat amb la formació assembleària.