Apunyala una parella i colpeja una dona en un restaurant de Girona i es llança per la finestra

L'agressor es troba detingut i ingressat al Trueta a l'espera de la seva evolució

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona han detingut un home, de 42 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa i un delicte de lesions. Els fets han succeït aquesta matinada, al voltant de les 4:00h, quan s’ha produït una agressió a l’interior del restaurant Drac Paradís del carrer Indústria de Girona. Per motius que es desconeixen, s’ha iniciat una discussió entre dues persones i, posteriorment, una d’elles ha agredit amb un ganivet un home i una dona, i ha colpejat una altra dona.

Immediatament. s’han desplaçat al lloc dels fets diverses dotacions policials i han localitzat un home que presentava lesions d’arma blanca a l’esquena, una noia que també estava ferida amb talls a la cama i una tercera que tenia un fort cop al nas. La dotació policial ha esbrinat que l’agressor encara es trobava dins l’establiment armat amb el ganivet, possiblement en alguna de les plantes superiors.

Mentre feien recerca de l’agressor, una altra patrulla, que havia anat a recolzar l’actuació, ha trobat una persona estirada a terra mig inconscient que s’hauria precipitat d’uns 6 metres d'alçada. Al costat de l’home també s’ha localitzat un ganivet de 12 cm de fulla ple de sang. Tot apunta que era l’agressor que s’ha precipitat des d’una finestra de l’edifici.

Els mossos han detingut l’agressor per una temptativa d’homicidi i lesions. El Sistema d’Emergències Mèdiques ha traslladat els ferits i el detingut a l’Hospital Josep Trueta per fer el seguiment de les seves ferides. El detingut resta sota custòdia policial al centre hospitalari en espera de la seva evolució.