Detenen un home per cometre tres robatoris amb violència en tres setmanes

El lladre utilitzava unes tisores per amenaçar les víctimes

Els Mossos van detenir el passat 5 de març un home per haver comès tres robatoris amb violència en tres setmanes a Girona. Es tracta de Hamid A de 30 anys, nacionalitat marroquina i veí de Girona. El lladre utilitzava unes tisores per amenaçar les víctimes durant el robatori. El primer robatori es va produir el passat 20 de febrer a l'interior d'un bloc de pisos de Girona.

Un home va assaltar una noia que es trobava en un replà de l'edifici, la va tirar al terra i intimidant-la amb unes tisores li va robar el telèfon mòbil i les ulleres. El segon robatori es remunta al dia 25 de febrer en un carrer cèntric de Girona. Un altre cop, un home va assaltar una noia, la va empènyer cap a dins d'un edifici i, després de ferir-la al cap amb unes tisores, li va sostraure el telèfon mòbil. I l'últim robatori es va produir el passat 4 de març a dos quarts de vuit del vespre quan un home va tirar al terra una noia que circulava en bicicleta, amb la intenció de robar-li el telèfon mòbil. En aquesta ocasió, va fugir precipitadament en
veure's descobert.

Les investigacions van determinar que es tractava del mateix autor davant la coincidència en la seva descripció i el modus operandi dels robatoris.

Finalment, el passat 5 de març, els mossos van identificar l'autor dels robatoris en un carrer de Girona quan, possiblement, seguia una altra víctima. Durant l'escorcoll van intervenir unes tisores, amb les que presumptament atacava a les víctimes.