Es manté la vaga de tripulants de cabina de Ryanair els dos primers caps de setmana d'estiu

Els sindicalistes lamenten que "cap responsable" de la companyia aèria s'hagi personat a la trobada d'avui

El sindicat USO manté la vaga de tripulants de cabina de Ryanair els dos primers caps de setmana d'estiu i assegura que les posicions amb la companyia aèria "continuen enfrontades". Així ho ha indicat l'organització en un comunicat, on detalla que es manté reunit amb Ryanair al Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA).

Els sindicalistes han criticat que "cap responsable" de la companyia aèria s'hagi personat a la trobada d'aquest dijous i, en aquest sentit, han lamentat que ho hagin deixat en mans dels seus advocats. "Exigim a Ryanair que reprengui la negociació perquè tinguem unes condicions dignes de treball", ha dit la secretària general de la secció d'USO a Ryanair, Lidia Arasanz.

Els sindicats USO i Sitclpa han convocat una vaga de tripulants de cabina durant els dos primers caps de setmana d'estiu, entre el 24 i el 26 de juny i entre el 30 de juny i el 2 de juliol.  Les organitzacions sindicals lamenten que els empleats de Ryanair "continuen sent treballadors de tercera" i reclamen a l'empresa que compleixi "els drets laborals bàsics i les sentències judicials". Així mateix, demanen negociar "un conveni i unes condicions de treball dignes per a tota la plantilla", ja que s'oposen a l'acord firmat entre la companyia i CCOO.