El Consell d'Estudiants de la UdG celebra 20 anys amb un cicle de conferències

Hi participaran diversos ponents entre els quals en destaquen Jair Domínguez i Marina Geli

El Consell d'Estudiants de la Universitat de Girona (CdE-Udg) celebra el 20è aniversari de la seva fundació i és per aquest motiu que ha programat un seguit de conferències sobre diverses temàtiques d'actualitat. Aquestes s'han dividit en tres eixos que es repartiran en tres dies al llarg dels mesos de març i abril.

La primera taula rodona tindrà lloc demà dimecres 20 de març, a les quatre de la tarda a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres (Campus Barri Vell) i girarà entorn del "Pensament, educació i mitjans de comunicació". Els ponents escollits són el periodista, guionista, escriptor i col·laborador d'AraGirona.cat, Jair Domínguez; la Doctora en Filosofia i professora de la Facultat de Lletres de la UdG, Anna Quintana i, finalment, el Catedràtic en Psicologia, professor de la Facultat de d'Educació i Psicologia de la UdG, Ignasi Vila.

La segona trobada s'emplaça el dijous 4 d'abril a les dues de la tarda a la Sala de Graus de la Facultat de Dret (Campus Montilivi). En aquesta ocasió el tema de la taula rodona porta per títol "Com podem combatre la corrupció?". Els participants seran el Doctor en Economia, professor de la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat de Girona i director del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a Girona, Josep Anguera; el llicenciat en dret, polític, gestor públic i sotsdirector de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Albert Batlle i, finalment, un periodista del Grup Ramón Barnils (per determinar).

L'últim dels debats, programat pel divendres 12 d'abril a les dotze del migdia a la Sala de Graus de la Facultat de Medicina i Infermeria (Campus Emili Grahit) versarà sobre l'estat actual de la sanitat. Els ponents escollits són la professora titular a la UdG i membre Dempeus per la salut pública, Carmina Olivé; la infermera en actiu d'urgències a l'Hospital Josep Trueta, Marta Tarrés i, tancant el grup, la diputada del PSC al Parlament de Catalunya i exconsellera de Sanitat, Marina Geli.