Detingut per robar en sis vehicles i endur-se una bicicleta elèctrica d'un pàrquing a Santa Coloma de Farners

El noi va ser enxampat comprant amb una targeta robada i desplaçant-se amb la bici

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners, juntament amb la Policia Local de la mateixa localitat, van detenir el dia 13 de juny un jove de 21 anys, com a presumpte autor de sis delictes de robatori interior de vehicles i un delicte de furt.

Durant el matí del dia 12 de juny es van perpetrar un total de sis robatoris amb força en vehicles i el furt d’una bicicleta elèctrica de l’interior d’un pàrquing del Parc de Sant Salvador de la localitat de Santa Coloma de Farners (Selva).

Amb una de les targetes de pagament sostretes de l’interior d’un dels vehicles, l’autor va fer diverses compres i gràcies a un testimoni, els agents van saber que el presumpte autor havia marxat de l’establiment amb una bicicleta que coincidia amb la descripció de la sostreta.

Amb aquesta informació, els agents dels mossos i de la Policia Local, van aconseguir localitzar la bicicleta i detenir l’autor del robatori. Durant l’escorcoll, van localitzar diversos objectes sostrets dels vehicles saquejats el dia anterior.

La bicicleta, valorada en 6.000 euros, va poder ser lliurada al seu propietari, gràcies a la col·laboració ciutadana. El detingut, va passar el dia 14 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.