Les Enramades d'Arbúcies tornen sense restricions

S'han programat activitats des de dijous i fins diumenge

Si ja de per sí les Enramades eren la festa per excel·lència d’Arbúcies (Selva), aquest any ho seran per partida doble. I és que després de dos anys d’Enramades amb restriccions per la pandèmia, tornen enguany amb plena normalitat.

Com marca la tradició, la botifarrada popular de demà a les 19:30h donarà el tret de sortida a la celebració i la plaça de la Vila es preveu que s’omplirà pel retrobament que suposen les Enramades. Acabada la botifarrada, a les 22:30h, esclatarà la traca a la mateixa plaça de la Vila, i els New Serafins entonaran les primeres notes del Pasodoble ligero, convertit en himne per la gent d’Arbúcies i, d’aquesta manera, començarà la passada del barri de la Plaça, que acabarà al punt de partida amb tots els veïns brandant les atxes al ritme de la música. Al acabar, la cobla l’Arbucienca tocarà les sardanes, xotis i vals. Tot seguit, concert amb l’orquestra Montescarlo.

El divendres és el dia més esperat per els joves ja que serà el torn de la passada del Castell. La concentració de colles serà a les 22h a la plaça de la Vila i la colla La Sagerao seran les encarregades de fer el pregó des del balcó de l’Ajuntament i d’encendre la traca, que donarà inici a la passada del Castell. Tot seguit, concert a la placeta de Ca la Rossa amb Banda Neon i Animal Show.

Els actes seguiran dissabte amb la passada matinal, a les 11:15h i la dansa del Castell a les 13:30h a la placeta dels Bosquerols. A la tarda, 16:30h a l’Hotel Montsoliu, concert de tarda amb la Cobla Montgrins i a les 19:30h a Can Jombo, concert amb el grup arbucienca Maïma. Finalment, l’obra de teatre Terra Baixa, de l’exitós programa de televisió El llop i amb l’arbucienc Jordi Ferragut a l’escenari, es representarà a les Naus Ayats a les 18:30h i a les 21:30h. Les entrades es van exhaurir ja fa dies.

Les activitats seguiran fins al dimecres 22 de juny amb les passades matinals, danses, concerts de tarda i passades de cada barri.