L’AENTEG celebrarà la seva assemblea anual a Platja d’Aro

Serà el 15 de juny i per primera vegada ho fan fora de Girona

L’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, anuncia la celebració de la seva assemblea anual aquest vinent dimecres 15 de juny a Platja d’Aro (Baix Empordà), essent la primera vegada que aquesta se celebra fora de Girona ciutat.

Per tal d’oferir una jornada completa als nostres associats, i facilitar el networking d’aquests amb les empreses locals i entre ells, des de l’AENTEG s’han organitzat tota una sèrie d’actes que es desenvoluparan a la zona centre de Platja d’Aro, i que s’estendran al llarg de tot el dia.

La jornada de l’assemblea 2022 de l’AENTEG començarà a les 10:00 amb una recepció, a la sala d’actes de l’ajuntament, a càrrec del batlle, Il·lm. Sr. Maurici Jiménez i Ruiz, i representants de les associacions locals de comerciants.

Tot seguit, sense haver de canviar d’escenari, i a partir de les 11:00, se celebrarà una jornada de networking entre les empreses de l’AENTEG, que exposaran els seus productes i serveis, i les empreses de la zona, tant de Platja d’Aro com de Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Castell d’Aro, etc., i que vulguin apropar-se a conèixer el què està desenvolupant i com els pot ajudar la indústria TIC gironina a les seves empreses i comerços.

Per a aquesta activitat, convidem a totes les empreses i comerços de Platja d’Aro i poblacions adjacents, a acompanyar-nos d’11:00 a 12:45 per gaudir d’aquesta activitat gratuïta i poder conèixer la punta de llança de la tecnologia aplicable als negocis.

Un cop acabat aquest networking al voltant de les 12:45, començarà la jornada exclusivament dirigida a les empreses associades de l’AENTEG, que seguirà amb un dinar de germanor que celebrarem a Rosales Club by El Secret, i del qual tornarem posteriorment a l’ajuntament i cap a les 15:00 per escoltar la ponència inaugural impartida per representants de l’agència ACCIÓ de competitivitat empresarial de la Generalitat, sobre els dons Next Generation EU.

Un cop celebrada l’assemblea, i a partir de les 18:00, es farà una trobada a Rosales Club by El Secret per fruir d’una jornada de networking reservada a les empreses associades de l’AENTEG i altres actors del teixit TIC gironí.