L'Escala completa la millora del passeig d'Empúries

S'ha repavimentat i estan acabant la rehabilitació de l'enllumenat

El municipi de l'Escala (Alt Empordà) va completar la setmana passada la repavimentació prevista al projecte de millora del passeig d'Empúries. També s'estan finalitzant els treballs de millora de l'enllumenat.

El tram del passeig marítim d'Empúries entre la platja del Portitxol i Sant Martí d'Empúries s'ha repavimentat completament per resoldre els desperfectes que les arrels dels pins havien anat ocasionant amb el pas dels anys. En aquest sentit, les obres han previst sistemes per minimitzar l'efecte de les arrels al nou paviment. A més, s'ha aprofitat per passar una línia de serveis que permeti oferir nous serveis de lavabos a la zona i també s'estan instal·lant nous punts d'enllumenat per tal de millorar la il·luminació del passeig en tot el seu trajecte.

En els darrers anys s'han fet diverses actuacions de millora a l'entorn del passeig com el canvi de les fustes i de les tanques que delimiten la duna litoral. Després de l'estiu està previst actuar per allargar el passeig entre Sant Martí d'Empúries i el Riuet.