Detinguts dos homes per robar gasoil de dos camions a Girona

Els homes havien forçat el tap del combustible i estaven buidant el dipòsit amb una mànega

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Municipal de Girona, han detingut dos homes acusats de robar gasoil de dos camions. Els fets van passar el vespre del 10 de març al polígon de Mas Xirgu, a la capital gironina. Una patrulla dels mossos que feia vigilància per prevenir robatoris a la zona va veure dues persones sospitoses que es van amagar en veure la patrulla.

Després d'aturar-los i identificar-los, els agents van poder comprovar que havien estat forçant el tap del combustible de dos camions i havien extret el gasoil amb una mànega. En un vehicle proper, propietat d'un dels detinguts, hi van trobar un bidó ple de combustible. Tots dos tenen antecedents per fets similars. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra que feia patrullatge preventiu al polígon industrial Mas Xirgu va sospitar de dos homes que, en veure la patrulla, es van intentar amagar. Els agents van localitzar els sospitosos i els van identificar.

Després d'això, van conèixer de la mà de la Policia Municipal que els homes havien estat vistos poc abans al costat de dos camions. En acostar-s'hi, els agents van comprovar que els vehicles tenien el tap del combustible forçat i, en un d'ells, encara hi havia una mànega que penjava. També van trobar als lladres unes tenalles i van localitzar dins del cotxe d'un dels detinguts un bidó ple de combustible. A més, els policies també van localitzar un altre bidó de gasoil a sota d'una furgoneta a la mateixa zona.

Per això, els mossos van detenir els dos homes. Es tracta de Manuel M. F. - de 20 anys i veí de Girona- i Luis L. H. - de 27 anys i també veí de Girona. La policia els acusa de ser els autors d'un delicte de robatori amb força. Tots dos tenen antecedents policials per fets similars. Després de declarar davant del jutge han quedat en llibertat amb càrrecs.